Despre

Numele meu este Louis Penel, fotograf cu o experienta de peste 8 ani in domeniu, fotograf inca emotionat la fiecare eveniment la care participa. Fiecare poveste de dragoste este unica si speciala, iar fiecare copil este pur si frumos. Iar eu sunt acel povestitor care transpune emotii, zambete, lacrimi de fericire, iubirea, frumosul, candoarea, viata insasi in imagini. Pentru mine fotografia reprezinta arta, suflet, sentimente si emotii surprinse in cele mai deosebite momente ale vietii.

Fiecare eveniment in parte aduce ceva nou si tocmai din acest motiv, de fiecare data incerc sa ma autodepasesc si, desi, de multe ori am intampinat bariere, a meritat din plin efortul de a alege sa fac aceasta meserie full time.

Asadar, intr-un moment in care camerele digitale sunt la tot pasul, cand oricine poate sa faca o poza si mai apoi sa o tipareasca, desi nu mereu reuseste sa captureze cu adevarat emotiile si momentele importante pe care cu totii vrem sa le pastram mereu aproape, eu sunt aici pentru voi. Pentru cei ce vor ca, peste ani, sa isi aduca aminte cu drag de evenimentul cel mai important din viata lor. Pentru cei ce vor sa se uite cu placere la fotografiile lor. Pentru cei ce vor sa ma cunoasca si cei ce vor ca eu sa le scriu povestea prin imagini.

In final, ramanem cu fotografiile de la eveniment, acestea vorbesc peste ani. Iar eu consider ca ar trebui sa fie ceva deosebit, nicidecum ceva obisnuit.

Cam atat despre mine, acum vreau sa va cunosc pe voi, la sectiunea „Contact”.

 

Fotograf Louis Penel